Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Ајде да се мало правим паметан, овако размишља просечан навијач са истока и запада...

Он не жели више да гледа играче, полупроизводе разних менаџера, жели играче попут Адија, Кастиља. Играче који су правили разлику на терену и у квалитету, жрли Звездину децу у тиму. Не разне Микиће, Гуме, Кадуа, Савија. Не жели у клубу мафијаше, коцкаре, политичаре у клубу попут Аџића, Божовића, Клеута, Весића... Ова двојца направила срање у КК, сада ће и у ФК ако остану, спонзори, Европска Звезда, кад оно... Погледајте где је цело наше СД због разних шарлатана, политичара,итд... Ти људи из сенке упропаштавају клуб који волим, ради своје личне промоције, ради дебљања свог новчаника. И зато људи попут Михајловића, Панчева, Белодедића, Рамба, Рајевца, Југовића нису ни близу клуба, јер знају како у Србији шта ради, ко повлачи конце. Много људи (навијача) не жели неке одређене људе у клубу, зар ће неко хиљаде људи да убеди да је Аџић бољи од Југовића, да Михајловић не може да буде тренер Звезде, да не можемо да слушамо мало људе које имамо по свету Рајевца, Рамба који могу да нам помогну у проналажењу странаца. 40% садашњег тима Звезде, НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ ОВАЈ ДРЕС !!! У минусу смо, немамо пара да доводимо играче, траже се трофеји, стрпљења нема... Кулминираће једном. Ова сезона је стварно битна, јер ако ЈСД поново узме титулу, ФК ће да се проведе исто као и КК нажалост. Звезда је постала ругло којој се сви смеју, као да је петолигаш или не знам ја шта. ТО НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО !!! Зато у среду СВИ НА СТАДИОН !!! Цимајте бабе, деде, ортаке, рођаке, ма све живе у среду мора да нас буде МНОГО. Да се реке Звездаша сливају на Маракану. Аџић се опустио, после ових неколико победа заредом, кога смо ми то одвалили у тим утакмицама Металац, Слободу, Инђију ??? А шта ће бити када дођу Војводина, ОФК, Рад... Многим људима није место у клубу, многи Звездаши желе у клубу људе попут Џаје, Јуровића, већ сам их горе споменуо, али не желе да се упуштају у ово, зашто ??? Зато што су паметни људи, ми морамо једном да раскрстимо са тим шта хоћемо од овог клуба који нам је толико радости дао. Јер ако овако наставимо, на орук, проћи ћемо лоше. Цело СД се ослања само на ФК сада, политичари и мафијаши су све друго уништили, спустили на тај ниво, да ће нам требати године да повратимо углед, реноме, поштовање.

Да ли знате ви колико људи све ово боли, боли што гледамо овакву Звезду, то што неки клинци одрастају гледајућу све ово што гледају. Сви ми знамо шта је Звезда, шта је она дала нама, али морамо нешто и да оставимо онима после нас, а не да гледају оне како играју Европу, како се "радују". Шта мислите како се осећа клинац који каже ја тренирам у Звезди ватерполо, кошарку, одбојку... Он у себи има понос, али како се осећа када га другари у школи зезају... Јер то је та дечија љубав коју свако од нас осећа, и не жели више да гледа овакве ствари у клубу који волимо

Свима нама ово смета, и боли нас што је најгоре од свега. Боли што у нечему што је било свето годинама, нечему о чему су неки људи могу само да сањају да ће бити део, што су само за пар година направили ово од Звезде. Ово није Звезда коју ми желимо и морамо то да ставимо јасно до знања. ЗАТО У СРЕДУ СВИ НА СТАДИОН !!!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by mr nono - 10-25-2010, 10:59 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)