10-22-2010, 03:36 PM
Па знаш како, то сада зависи из које се перспективе гледа на целу ствар. У питању су два зла па које се одабере. Ђорђевић је милион пута до сада показао да није играч за велике утакмице. Поред своје лимитираности коју генерално поседује има проблем и у глави. Дерби се добија на хладнокрвност а то је оно што он никада није имао. Улетеће крвнички у играча, поломиће га, овај ће да падне као покошен и ето пенала. Ако не буде у шеснаестерцу биће поред. Ако не буде поред попиће црвени за такав старт. Увек се сетим када се ломио резултат против Динамо Тбилисија при резултату 3:2 за нас па када је крволочно улетео са две ноге иза леђа њиховом играчу и добио црвени а ми остали са десеторицом. Када је давао изјаву после те утакмице рекао је да је то урадио да би мало продрмао тим из литергије :o
Игњат је не сумњиво лимитиран али не памтим неке његове крволочне стартове. У сваком случају, саклони ме боже обојице...
Игњат је не сумњиво лимитиран али не памтим неке његове крволочне стартове. У сваком случају, саклони ме боже обојице...