Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
139. вечити дерби, Маракана 23.10.2010.
Овај Дерби нама значи заиста много...

Најбитнији можда у последњих 5 година, битнији од оног прошлог на шареном лавору. И битно је да то сви осетимо, да буквално свака индивидуа на Северу своје грло дере свих 90 минута. Што се тиче Стојковића, мислим да не би уопште требало да му скандирамо. Већ транспарент неки, да отпевамо једном, два пута Милионе и то је то. Он више Звездаш за нас није и ја да дерем своје грло на њега, уместо на НАШУ Звезду, нећу, нити желим, није то заслужио. Морамо да покажемо да смо изнад свега тога и да нас тај човек не дотиче. Њему је и довољан притисак долазак на Маракану.

На овом Дербију сваком морамо да запушимо уста и понесемо се сви де једног као прави НАВИЈАЧИ, јер ми то и јесмо... Наравно ми то никоме не морамо да доказујемо, довољни смо сами себи. Али у доба овакве медијске пажње коју имамо, морамо и да пазимо, чекају нас буквално на пенал, довољно им је само мало. О овоме смо причали много пута, али ово је сада стварно. Једва чекају да се оклизнемо, да могу да ликују. То не смемо да дозволимо !

Ајмо Делије, нема падања и СВИ ЗАЈЕДНО ДО ПОБЕДЕ !!!

Messages In This Thread
Одг: 139. вечити дерби, Маракана 23.10.2010. - by mr nono - 10-19-2010, 11:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)