(10-04-2010, 08:07 PM)Микеланђело link Wrote:Штета је да се не спомене да смо побједом над Металцем преузели прво мјесто са три бода испред гробља.
Ма наравно да ће да се спомене, и не само то, него и да се мало изанализира..... него када би могао да будем на 3 стране у исто време вероватно би написао много раније моје виђење утакмице.

- карактеристична Кристићева поставка игре: Каду - Короман - Вешовић широко а Калуђер сам напред без Трифкета. Кристић је покушао да максимално развуче игру и форсира стране јер је очекивао бункер што по мени има смисла.
- Одлична асистенција Кадуа за гол Калуђера.... Калуђер убедљиво много боље игра на линији офсајда него прошле године Лекић у том сегменту игре јер док Лекић није постигао гол улетао је једно 4 до 5 пута у офсајде. (један је Инзаги по том питању)
- Да ли се то мени чини или је Миловановић скинуо стомачину и почео да се суши?
- Брука колико је Ади добар играч. Феноменалан осећај са постављање и простор у целини. Све оно што фали Ђорђевићу....
- Приметио сам да Микић има проблем са центрирањем.... види се да може али да му фале утакмице у ногама којих реално нема.
- Мислим да је Бетолигара требало истрпети јер би нам такав разбијач баш добро дошао... ово нарочито мислим пред дерби.....
- 37. минут... Ђорђевић дрибла у одбрани, не знам са којим разлогом али за мало да му одузму лопту. :o
- 63. минут апсолутна паника у одбрани... нисмо могли лопту да избацимо из казненог да би се све завршило тако што лопта долази на полу-волеј играчу Металца који је сам остао на Тошићевој страни. Да је био присебнији свашта би било.
- Поново имамо проблеме са контра нападом и нисмо у стању да озбиљно запретимо из истог ове сезоне...
Статистика:
51% лопта на левој страни у фази напада (Тошић)
27% лопта на десној страни у фази напада (Микић)
Ово јасно указује да смо са Тошићем коначно добили леву страну а због Нинетове болести, бар на овој утакмици, изгубили десну. Надам се да ћемо када се Нине опорави, нападати подједнако са обе стране....
Поступак Коромана је за сваку осуду. Таман сам мислио да кажем како је почео боље да игра а генерално и јесте, а онда је успео све да уговна својом глупошћу (ово примите са резервом јер ако је у питању нека виша сила за коју не знам осим његове надобудности, онда је то друга ствар).
Короман је играч у служби клуба и у овом моменту у служби шефа Кристића. Ако је незадовољан изменом, оно није начин да покаже своје незадовољство. Сваки наш играч мора да буде свестан у сваком тренутку дреса који носи и да се у том складу и понаша на терену као и ван њега. Оно мајмунисање је једноставо недопустиво....
Борба је за мене тек почела.... не треба никада губити из вида да се првенство игра 30 кола и да треба бити много обазрив не само на терену него и ван њега где ће се као и увек водити вероватно најпрљавија игра...