Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
(07-11-2008, 06:31 PM)Ujka Vanja link Wrote:Некако као да сви већ знају све па само да се напомене шта треба да се ради.Ово су много теже ствари за схватање и свака тражи добро објашњење...
Сви ми знамо шта би требало да се уради али прво треба да СВИ рашчисте сами са собом и признају себи или јесам или нисам(више)НАВИЈАЧ све остало је у другом плану.Ово се поготову односи на тзв "заслужне и виђеније" и гомилу шлихт-мрштаваца која се вуцара за истим и глуми неко лудило око шипке.У навијачку(не)свест спада и прекомерно узимање "стимулативних" средстава било које врсте јер шта тражиш на трибини а тек у копу у таквом стању, а појединци су се пењали на шипк(е)у и "водили навијање" каквих је примера било."Одваљен" чиме можеш да допринесеш некаквом угледу Севера?Самом таквом појавом на трибини покењао си се на све оно што нам је свето у шта се кунемо као православни хришћани и о чему постоји маса тема и за кога и за шта се представљамо на оба сајта тј форума и у јавности.По свему судећи ми у копу на стадиону"Рајко Митић" тренутно имамо веома мали број НАВИЈАЧА остало су редовни симпатизери који повремено и на силу "пуштају" глас у које укључујем "заслужне и виђеније".Гостовања то је тек канал што се тиче броја НАВИЈАЧА из познатих економско финансијских проблема и обавеза које су део сурове свакодневнице.Свако је добродошао и има место на Северу али мора свако као појединац да схвати где се то место налази.Свима је јасно да је укупна бројност на Северу и стадиону уско и нераскидиво повезана са стањем на терену као и атмосфера у копу тако да нас онај садомазо фазон "боли нас курац за терен нама је до јаја" не пије воду.Што се мене лично тиче бићу презадовољан и кад прсну  0:5 на Маракани од ФК"Бомбардери"из Мале Моштанице ал ХОЋУ да "погину" на терену за дрес и грб клуба који носе у којој год лиги или такмичењу буду играли и тако испоштују све оне генерације који су долазили и долазе на Север(стадион) !

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by Paya Pikey - 07-16-2008, 09:18 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)