Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(09-23-2010, 09:42 AM)CEBEP link Wrote:Хајде нека неко мало подробније опише игру и на шта је све то личило јер видим да је било порађања на терену. Короман је отворио утакмицу... Јевта у стартној постави.... како је фунционисала задња карика Михајловић-Ади итд....??

Из коментара колега са форума, помислио сам да је овај Михајловић доста добар, није да нисам био на претходним утакмицама (мада је играо само против Јавора ако се не варам), али нисам баш толико видео да би могао да анализирам... Е сад у Краљеву, с обзиром да је трибина са стране, могла се видети и "игра" нашег тим... Михајловић ми делује али оно најискреније као БАЛВАН!!! Имао је пар промашених лопти, сам човек и промаши цео фудбал, имао је пар лутања у задњој линији, а успут ми се чини и много спорим! Ади, за разлику од претходно поменутог, три класе више! Одличан, брз, чак у неколико наврата учествовао у нападу, пробијао по левом боку итд. ... Да се није десило Вилоти то што се десило, имали би прави бедем пред голом у тандему Вилота-Ади... Сад се види да је направљена грешка путштањем Савића, Ђорђевић је био тај коме се могло захвалити!

Короман.. Стандардно спор, дави лопту исувише, али му се мора одати признање да након његових ретких али тачних пасова, центаршутева настаје опасност пред противничким голом... Јевтић невидљив!

Издвојио бих малог Вешовића, који гине за сваку лопту, враћа се назад (добио жути после старта којим је можда и спасао гол), биће од њега нешто... И наравно све похвале за Калуђеровића, јуче дао хет-трик, али нажалост један гол му је поништен...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Red Star Forever - 09-23-2010, 10:29 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)