Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Отприлике све сте рекли у вези утакмице у претходним уписима.....
Само пар карактеристичних момената.

73. минут - Имамо шансу 4 на 3, класичан контранапад који се завршио пре него што је почео јер се 2 наша играча нису разумела, мислим да су били у питању Короман и Трифке.

80 и неки минут - Опет контра, овог пута 4 на 4 и опет грешка.

Под хитно вежбати завршницу јер је већ постало јасно да се порађамо док не дамо гол.

МАСАК ми узе реч из уста у вези Милета Белодедића.... Значи Ади хладнокрван, тачни пасови, луцидан, интелигентан играч. Ни ја не памтим када је неки играч заиграо тако добро од прве утакмице. Када видим Адија, привиђа ми се Миле. Smile Михајловић је исто имао одличан деби.

Дакле, Михајловић у пару са Адијем је добитна комбинација за одбрану.
Вешовић и Калуђеровић сјајни.
Исах солидан синоћ мада може он то боље.
Каду, једну утакмицу одигра одлично па онда следе 2 лоше за редом.
Једна ствар у вези Тошића. Види се да се труди и да је порадио на кондицији. Боље се креће, али центаршут му је сува страхота.
Миловановићу дефинитивно не иде и питање је колико ће Кристић имати још живаца да га трпи.
Много је зезнуто за психу када нападач промаши оно што су Трифке јуче и Јевта против Смедерева успели да ураде. Фрка је да се сада Трифке не убедачи јер што се обојице тиче само голови могу да им врате самопоуздање. Да није мали Калуђеровић тренутно у Ренесанси много би се више причало сада од Трифкетовом промашају.

Вероватно се сада назире да су појачања типа Ади, Калуђеровић, Вешовић и Михајловић стварно феноменална и да су пун погодак летњег прелазног рока.

И за крај..... појавио се у оделу са црвеном краватом да би постепено почело скидање како је утакмица одмицала..... почело је од скидања сакоа, па је на ред дошла кравата, да би у 80. минуту почело раскопчавање кошуље.....

ЕДИТ: Имам утисак да је Кристић пронашао одличан модус за Коромана. Улази у задњих 20-25 минута једном окрене одбрану, одлично центрира а остатак се зна. Сличан сценарио се видим дешавао и у претходним утакмицама....

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by CEBEP - 09-19-2010, 04:15 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)