09-19-2010, 04:11 PM
(09-19-2010, 03:34 PM)CEBEP link Wrote:[quote author=Xepoj link=topic=2632.msg83817#msg83817 date=1284902614]Ако си ти да неког протерујеш са трибине?
ТО ХИТНО ТРЕБА ПРОТЕРАТИ СА ТРИБИНЕ!!!!! да не причам што не знају песме и што у опште нису певале. Девојке нису за тробину и никад неће да буду!!!
Не лупетај глупости. Лично познајем доста девојака које својим понашањем и фанатизмом у вези Звезде могу многима да задају домаћи задатак. На основу две девојке правиш генерализацију.... То би било као да си отишао негде у Европу, видео два црнца и закључио како је Европа црни континент. Повраћа ми се од генерализације тог типа....>

Те две девојке вероватно треба едуковати као што је тебе неко надам се научио како да се понашаш на трибини.
[/quote]
Нисам реко ја да их протерам, него сви да их протерамо. Ја и даље стојим иза тога да девојка није за трибину. Нисам реко да нема девојака које нису за пример, али таквих девојака је мнооооого мање него ових других што траже КУ**Ц на трибини. То се види и по њиховом облачењу и понашању. Да си видео ове девојке јуче можда би променио мишљење. Још једном кажем част изузецима.
До краја ЗВЕЗДИ веран!!!!!!