Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(09-15-2010, 12:44 AM)CEBEP link Wrote:[quote author=ВУКСА link=topic=3835.msg83591#msg83591 date=1284501189]
Неспоран је квалитет ( за нашу лигу) и Коромана, Миловановића, Карлеуше али највећи проблем је што су они доведени јако касно и што нису прошли целокупне прпреме са тимом...Шта тек очекивати од овог гањанина Wink...

И на крају се вратисмо поново на Адија одакле је полемика и почела. Што се њега тиче мене само теши што је он, колико читам у новинама, био један од најбољих играча Гане на задње ако се не варам 2 утакмице што ме наводи на помисао да физички неће заостајати када се придружи тиму као рецимо Миловановић који је седео на клупи или није ни тамо био пре него што је дошао код нас а уз то је и пропустио први део физичких припрема са Звездом.
[/quote]        Па ја новинарима не верујем да је напољу дан или ноћ, поучен неким ранијим искуствима знам  да новинари у србији за 100 еуропских новчаница напишу да си бетмен и да си скочио са зграде и спасао 2 човека Cheesy  тако да о томе не бих даље полемисао.. све ћемео видети кад Ади дође и кад се прикључи екипи...прави тест ћемо имати у дербију а до тада ће имати времена и он а и остали играчи да се спреме и покажу колико заиста можемо у овом тренутку. Смешко                 

Messages In This Thread
Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by vuksa - 09-15-2010, 10:42 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)