09-11-2010, 01:21 PM
(09-11-2010, 12:28 PM)Skrimo link Wrote: Ти ватерполисти које нико не јебе 2 посто,који узимају кредит еј кредит да би платили бус до хрватске,којима држава није исплатила претходних 15 премија за освојене медаље,који имају један нормалан базен у Београду...Они су ово лето узели два злата и боре се за бронзу и опет се ништа не мења опет ће бити све по старом. Скоро сам читао да су капитена Удовичића италијани условили да ако хоће да остане у њиховом клубу који је најбољи клуб на свету и добије екстра паре мора да се одрекне нашег држављанства и да заигра за репрезентацију Италије међутим он то одбија и сад не игра нигде нико да му помогне.
Одиграју тако да су црногорски пројекат у који црногорци улажу велике паре раскантали у четвртфиналу и онда у полуфиналу дођемо до тога да од домаћина који претходне месеце и године правио и уигравао тим само за ово такмичење јер играју кући изгубимо голом из петерца 5 секунди пре краја...И онда неко напише да су играли ко пичке,страшно,какви мозгови и главе. Ватерполо репрезентација Србије заслужује велики наклон и капу до пода за све што ради а са јако мало средстава које добијају,а ти префикси играли ко пичке,пичкице,јајаре,слине ово оно,то је срамота за онога ко пише.
Знам ја брате све те њихове недаће које су их пратиле и које их прате и дан данас, али не могу ја да освајам медаље и да играм ватерполо за њих. Лепо сам написао, капа доле њима због свих недаће које их прате. Али да од шест репрезентација које се баве тим ватерполом и играју тај спорт, ти будеш трећи или четврти, а за класу и више си тренутно бољи (што си и сам рекао по освојеним медаљама овог лета) од свих ово је више него неуспех. Хвала им до неба за све до сада што су урадили за земљу, али ово испадање ме итекако боли, и не само мене него верујем и остале. Једноставно не могу да им кажем: Е браво изгубили сте од хрвата и свака вам част на томе !!! Морам да их критикујем мимо свега, јер су испали од лошијих упркос свим условима који их прате и на првенству и мимо првенства.
Знаш и сам, сто људи сто ћуди, и свако има своје и право на своје мишљење, а то што се у том мишљењу не слажемо, није разлог да јавно вређаш нечији интелект, ум, мозгове, размишљање. Све то може кроз упис да се лепше напише а не да се вређамо ко да смо душмани највећи а не људи које везује иста ствар. Стварно је без везе да тако нешто радимо на нашем форуму.
Кокеза лопове !!!