09-08-2010, 09:56 AM
(09-08-2010, 09:43 AM)CEBEP link Wrote: Ова слика говори више од стотину речи........
Испада идиотски, али до овакве репрезентације ми је стало као до лањског снега и што се мене тиче, не бих ни желео да се Србија пласира на Европско првенство са све надом да ће када пукнемо криминалци из ФСС-а отићи мада чисто сумњам јер су у питању врсни криминалци свога заната.
Е баш тако. То је иначе и разлог зашто нисам дошао на утакмицу. Нећу да навијам за Фудбалски савез партизана. Људи ово је тотална окупација, сва места у свим савезима држе југословени...па онда новине, телевизије, интернет портали...брука бре!!! Јесте чули Ацу (Оххх!!!) Стојановића, па нек ми онда неко каже да припадници геј популације не навијају за фк патуљак. Иначе синоћна утакмица је решена, изгледа, на балканском самиту социјалистичке интернационале, ми њима бод, они нама врате као домаћини, а у међувремену ко се како снађе.
А лично, и за Радомира и за Антића ме баш заболе, све је то иста школа која је произвела да нам један Решад седи на клупи и глуми селектора.
Зна ли неко зашто није бранио стојковић?

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,