Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Quote:Допринос Чедомира Јовановића
Главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић изјавио је агенцију Танјуг да је у смиривању ситуације допринео лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић.
Муфтија каже да је Јовановић допринео постизању сагласности између власти у Београду и Исламске заједнице у Србији да је "неопходно хитно отпочети разговоре" о свим отвореним питањима и проблемима у Санџаку.

???

Ja не знам који је чедолина фактор у целој причи?! Министар није, заступник националних мањина није, а није у Рашкој ни рођен... Све ми се више чини да њега тамо неко намерно гура... или се он гура тамо где му није место.

Овај снимак са РТС, заста показује слику данашње Србије, тачније њену немоћ, јер ово што се доле било, да ликови 'ладно гађају полицију, урлају, машу заставама саудијске арабије, и пролазе некажњено... то је стварно НЕМОЋ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ да се супростави исламском екстремизму. Полција се по налогу Дачића и Тадића уздржава примене силе, а могли су све да их самељу ко млевено месо.
Муфтија прича о некаквом клању по Босни и Космету... занима ме само да ли је мудтија преспавао задњих 20 година, или га неко убацује у систем ширења шовинизма и будућег крвопролића? Љајић се ухватио са Тадићем у фотељу, и прави се необавештен... "све је то безначајно" рекао би Љајић  ??? Алооо човече, напад на полицију, на граници рата, теби ово безначајно, и нема кризног жаришта?!
Муфтија вели како "нико неће да убија овај народ (доле)"... па да неко има жељу, већ би их потаманили ко мраве. Нико не жели рат! Али њему изгледа да је драже да дође до рата и да Рашку припоје зеленој трансферзали Босне и Херцеговине, преко Космета, и Вардарске Македоније до Турске!?!? :o
Мени се све више чини да се у Рашкој понавља сценарио Космета, нажалост. Јер сада ће по неписаном правилу кренути нова лавина лажи и обмањивања западне јавности преко медија о "угрожености права муслимана у Рашкој". Уплешће своје прсте САД и ЕУ, и ето новог рата!?! У циљу смањења "хуманитарне катастрофе", реаговаће НАТО пакт!?

Ма колико ми онда беше жао што Делије нису добиле прилику да иду доле на меч са Новим Пазаром, у купу Србије... сада ми је драго, јер знам да би нам поновили "максимир 1990"... али није искључено ни да га неће поновити у наредним месецима.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 09-04-2010, 09:38 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)