Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Мене у целој овој причи око клупских издајанка и пете колоне у савезу  и врху државе брине наша улога као реакције, шта ми чинимо да спречимо да  зликовци тајно  системски полако уништавају српски народ.  Јер да постоји прави дух отпора комуњарско ватиканској коалицији данас би у13ч једним ударцем биле убијене две муве . Или хиљаде мува вечерас док стока покушава  да одигра меч на будућем згаришту непопуларној јна џамији.

Бразил је очигледно упетљан у све ове завере против Звезде и Србије.

Неко је споменуо Адриану ЛИМУ на другој теми... БРАЗИЛКУ која је добила српски пасош....
http://en.wikipedia.org/wiki/Adriana_lima  ( рођена почетком Јуна)

Морена Бакарин БРАЗИЛСКА глумица ( рођена исто почетком Јуна )
http://en.wikipedia.org/wiki/Morena_Baccarin

Позната као АНА (краљица ванземаљских рептила) из америчке серије  V (Visitors (Posetioci))

[Image: morena3.jpg]

[Image: V+Poster.jpg]

слика из мог поста  о Лименом Човеку из ОЗа 
http://i286.photobucket.com/albums/ll92/.../heart.jpg = (Лима/Ана са пасошем..)

РЕПТИЛИ СУ МЕЂУ НАМА!!! 
Инвазија траје, зли ванземаљци  желе да нас поробе, злоупотребе или униште не само као српску већ и људску врсту.
Пренесено на садашњицу наше реалности... ватикан, јудео-масони и комуњаре у сарадњи са балијама (Анунакији симболишу  мусЛИМане) и шиптарима(косово-срце- терористичка војска АНА) су Папизаналне у црној усрашкој униформи убацили преко Адидас веза и продаје, издаје АНдерлехта у даљи круг ЛШ такмичења... јер су отели говњивог бразилца клеа сад и стоку голмана... све у склопу плана уништења српског народа, људског рода и отимања Косова... правећи жигосану стоку од некад велике владајуће слободне нације.

Зли рептил клео је ванземаљац, који се ако сам добро видео на сликама после свог гола захваљује небесима ( свом катличком матичном броду у орбити земље и његовој рептило господарици), али као што постоји пета колона у нашим људским земаљским властима који су примили ванземаљце и у њиховим редовима постоји такође Пета колона међу ванземаљцима која је приказана у серији као велики противник рептилке Ане бразилке, и уз чију помоћ ћемо ми на крају као ћелије отпора надвладати победити и успоставити прави мир над планетом. Дакле, В тв серија као да нам говори, поручује нешто и указује на пут борбе против злог ванземаљског окупатора. Ја нисам одгледао све епизоде серије (стигох до 5.)  али одгледаћу ускоро серијал до краја да бих извукао закључке и известио све шта нам је чинити у ова тешка времена...( у којима ће један од преломиних тренутака бити Петарда  (V=5) коју ће папизани примити од Топџија, тај топ ће све пробудити из сна.
[Image: 96x96_01_Inception_Top.gif]

Све у свему траје рат у коме  смо Ми против Њих... наша краљица против њихове у космичкој партији шаха.
http://seriable.com/wp-content/uploads/2...oster2.jpg
само нејасно ми је помало да ли смо можда ми Они, а они Ми, ми ванземаљци а они примитивна људска врста, што изгледа симболично логичније, ипак сигурно и дефинитивно је да су неки зли рептили међу нама  и појава људских петоколонаша (плаћеници или хипнотисана гомила)  приметна је у јавности све чешће и на овом форуму у задње време, са својим нејасним издајничким ставовима... само се надам да форум а и цео интернет није одувек под контролом коалиције југословенских рептоида који емитују свој програм хипнозе, из својих сателита и бродова у орбити земље.

[Image: erica-vs-anna.jpg]

[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by Коди ЦЗ - 09-04-2010, 06:47 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)