09-04-2010, 01:27 PM
(09-03-2010, 11:47 PM)Kaja link Wrote: Па замислите, Клео даје гол на асистенцију Миралема Сулејманија или Адема Љајића! Ма дааај :
Кајо извини....али шта недостаје Миралему, осим имена и презимена?!...јел се нико не сјећа његових суза док пјева "Боже правде"...за мене је тај Миралем три пута већи Србин од пола репрезентације...а поготово се не може са Клеом поредити...Сулејмани је овдје одрастао, са Србима, и тако се сматра и осјећа, и одлично је што то прихвата, па ако се он осјећа тако ја, ћу наравно то да поштујем и да га сматрам таквим и да ми буде драго када он дадне гол за земљу коју ВОЛИ, ПОШТУЈЕ И У КОЈОЈ ЈЕ ОДРАСТАО...
а Клео ако заигра за Србију, то више није моја земља...то је онда скуп плаћеника...срамота...исто бих тако реаговао да сутра нпр понуде Исаху или Савиу исто...то је идиотозам...то више није Србија...Србија гдје ће играти момци одавдје који се боре за своју земљу...који изгарају за боје на грбу...већ скуп плаћеника...што онда нпр не скупе 100 милиона које су покрали па не доведу пола Бразила пола Аргентине да играју за Србију...онда би бар имали резултате...је*ала их хрватска и њихов систем...јадан ли је тај савез и цијела држава када усташе копирају!!!
али што рече пијанац у неком од претходних постова, да ништа не прејудицирам док не дође потпис у тефтер црно на бијело...