Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(09-02-2010, 12:20 PM)Мобилисан link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3835.msg82992#msg82992 date=1283384325]
а не да гледамо ону фигуру на клупи...

Па и Кристић ће вероватно бити фигура, али за разлику од претходне, чини ми се да гради ауторитет.

Да одговорим за игру. Онда сам ја изгледа слеп! Па сети се утакмице против Слована овде и тамо, погледај последње утакмице претходног првенства, ми игру нисмо имали. Нису били у стању да повеже 3 течна и тачна паса, а тек нешто више, то је било у домену научне фантастике. А погледај Смедерево, Инђију и Јагодину. Стваране шансе, јбг, неспособни да искористе, али видљив је напредак у игри и да се кроз акције дође до гола.

Паметна ствар, Короман на клупи и уводити га кад одбрана противника више нема снаге, да их разбије брзином, а не дављењем лопте.

Одбрана МОРА на бољи ниво подхитно, јер смо ми са Ђорђевићем позади одмах хендикепирани и имамо играча мање! Док нам се Вилота не врати, треба покушавати укомпоновати гањанина и Михајловића и евентуално нашег капитена, који ако мисли да игра, треба да се уозбиљи и да почне да личи на играча, а не на почетника аматера који подлеће под сваку дубинску лопту.
[/quote]

Слажем се са тобом, скоро све. Чињеница је да нисмо били ни за к....... против Слована и чињеница је првих пола сата (можда и цело 1. полувреме) унаказили Инђију, али после ништа. Нешто смо показали и против Јагодина, мада су и они нама показали, али смо последњих 15 мин. очајно играли, цело друго полувреме смо били прилично слаби.

Надам се да Кристић неће бити само фигура (мада га ниједном нисам видео да се поштено издрао на играче иако је било прилике) и не видим неки бољи потез од постављања њега за тренера, јер ни Муслим ни Гроф и АЈ нису гарантовали титуле, а такође нисам видео ниједног тренера за кога сам био сигуран да ће нам донети титулу. Тако да.... Сва подршка Кристићу и надајмо се пријатном изненађењу. ПОМОЗИ БОЖЕ!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by zestone - 09-02-2010, 06:17 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: