Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(09-01-2010, 11:02 PM)zestone link Wrote:Доста људи прича да се види напредак у игри, од када је Кристић тренер, ја искрено то не видим. Али могуће да сам слеп. Сматрам да Кристић и није толико лоше решење, ако се узме у обзир да Гроф није могао (а питање је колико је упућен у наш фудбал и колико би му требало времена да упозна екипу), да Муслин није хтео (а ионако је почео да ми иде на к.........)... Једино ми је непознаница ситуација око АЈ. Звезда са њим није имала пораз у првенству, али није ни узела титулу. А још не могу да му заборавим када је у сред Београда изгубио од другог тима Болтона.

Можда се и нама посрећи као овим павијанима поред нас. Њима да не дође овај Кристићев другар из клупе, к......... би узели титулу и поред наших киксева.
Веома оптимистички...

Кристић на клупи још продубљује ову нашу агонију, још један у низу лоших спортских потеза ове управе. Ово није пут ка стабилизацији клуба, ово је пут ка новим ломовима...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Igor_RS - 09-01-2010, 11:19 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)