Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Драго ми је што смо указали шансу човеку који зна шта је Звезда, који зна стање у клубу, који је дуго у клубу. Међутим, ја и даље остајем при ставу да нама треба стручњак, човек који у свом власништву има неколико трофеја, човек који је ауторитет. Не кажем да га Кристић неће изградити, али по свему до сад што се дешавало ми једноставно немамо више времена да чекамо и чекамо и да дочекамо. Нама је неопходна боља игра, то је евидентно. Помак се види, али он се креће неким темпом који обећава тек следећу сезону, а да се не лажемо, нико од нас не жели да чека превише. Следећа сезона неће смирити моја (а и већине нас) очекивања од ове сезоне. Обећања више не пију воду, тражимо дела и трофеје. Један јесте дошао, али онај битнији нас заобилази већ 3 године и ред је да га вратимо у музеј!

Ајде, пустимо човека да ради оно за шта је постављен и да видимо како ће ићи све, на нама је да дамо још већу подршку момцима на терену, да освојимо титулу заједничким снагама! Нећу ни да помишљам на неуспех јер, искрен да будем, екипу за велика дела имамо! Треба нам кормилар, а надам се да смо на добром пута да га добијемо!
Искључите ТВ, укључите мозак

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Мобилисан - 09-01-2010, 09:31 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)