Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03.10. Концерт за Космет!!!
Ово је први концерт који организујемо од кад је почела мобилизација ! Пре мобилизације имали смо 2 концерта,оба су била добро посећена,међутим далеко од тога да је СЕВЕР био крцат!!! Последњи концерт је одлично организован ,у маркетиншком смислу,билборди по целом граду,па чак мислим да је било реклама и на телевизији !!! тада као и сада све се ради у договору са управом клуба,једина предност је што имамо много боље односе са овом него са претходним управама и сигуран сам да ће управа на челу са председником Лукићем максимално помоћи око организације овог догађаја!!!На почетку сам споменуо МОБИЛИЗАЦИЈУ која 3 октобра мора да покаже сву своју снагу и енергију !!!Ако смо у претходних годину и нешто дана имали 5,6 пута крцат СЕВЕР нема ни једног разлога да то не буде и сада!!!Морамо сви да дамо максимум и тог 3.октобра буквално да не буде ни једно слободно место на СЕВЕРУ !!!колико сам приметио већ се праве групе по фејсбуку,полако прича узима маха и одличан је потез што је ово порекнуто месец дана раније!!!И они који не иду на текме редовно,односно они који се организују само за дерби,имају месец дана да се припреме за овај догађај !!!Још један велики плус је што се не долази само на концерт,већ пре тога имамо прилику да навијамо за нашу љубав,да је носимо до победе!!! Само лудак би пропустио овакву прилику 4,5 сати провода на СЕВЕРУ,певања,радости,дружења !!! Још једна битна ствар,утакмица са металцем нам долази пред дерби,тако да свако ко мисли да дође на дерби,МОРАО би да дође и 3.октобра да направимо увертиру за дерби !!!Мене би било искрено срамота и више никад у животу не бих смео да кажем да сам Делија,ако се не појавим 3.октобра на Маракани !!!!

БРАЋО ДЕЛИЈЕ,ЗВЕЗДАШИ,ПОКАЖИМО ЈОШ ЈЕДНОМ НАРОДУ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ,ДА НИСУ САМИ И ЗАБОРАВЉЕИ,ДА НАМ ЈЕ СТАЛО ДО СВАКОГ СРБИНА И СРПКИЊЕ КОЈИ ЖИВЕ НА СВЕТОЈ ЗЕМЉИ И БОРЕ СЕ ЗА СВОЈУ,АЛИ И НАШУ ЕГЗИСТЕНЦИЈУ !!! 3.ОКТОБРА СЕВЕР МОРА БИТИ ПУН!!!!ДА ПЕСМА ГРМИ И ОДЗВАЊА НЕ САМО ТОПЧИДЕРСКИМ БРДОМ И БЕОГРАДОМ,НЕГО ЦЕЛОМ СРБИЈОМ  И ДА НА ТАЈ НАЧИН УПУТИМ ПОРУКУ СВИМА ОНИМА КОЈИ ПОКУШАВАЈУ ДА НАМ ИЗ СРЦА ОТМУ ОНО ШТО ЈЕ НАШЕ ВЕКОВИМА,ДА ИМ КАЖЕМО ЈАСНО И ГЛАСНО КОСОВО ЈЕ СРБИЈА !!!!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: 03.10. Концерт за Космет!!! - by Храбро срце - 08-31-2010, 01:43 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: