08-31-2010, 01:07 PM
Покушавала сам утиске да средим све до данас, и не иде ми! Утакмица за памћење. Пиротехника чуда чини, заиста. Навијање, за 10-ку! Нема шта, заиста смо једна од најбољих у Европи. Имам само пар малих замерки. Поменули сте сви кашњење, то мора да се већ једном искорени. Па нема ништа лепше бре него кад уђеш и пола сата-сат раније и полако се спремаш за утакмицу. Верујем да је зато и нова песма почела са шипке мнооого касније него што би требало. Сетите се кад смо учили ''Ајде играј и бори се''. Даље, заиста много сниматеља на трибини ??? Докле бре више? Све што има да се види, види се на тјубу на клипу, нема потребе да имаш то исто и у сопствениј режији. Мој предлог је да се уради нека парола која би била окренута нама! И последње, можда и најбитније. Коп. Протеклих година, коп, језгро, назовите то како хоћете, је било покретач целе трибине. У недељу то није било баш тако. Гомила људи стоји и гледа у терен, коментарише, баца се у транс када Короман лоше асистира, јебе све по списку свима... То је неко моје мишљење, можда и грешим. Е, да, умало да заборавим. Заиста ме је језа прошла кад је играч Јагодине изводио пенал. Такву буку и то хтење да се промаши гол, у животу нисам чула! Могу мислити како је њему било, кад му је прорадио Андерлехт синдром
Не могу да дочекам час када ће чупава курва стати испод Северне трибине да брани!