Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Moмци, овде се неко не разуме у фудбал. Или би што кажете да смо били добри или ја који сматрам да нисмо.

За Ђорђевића и Игњатијевића се мање више сви слажемо да нису ни за к........ .

Нинков, сасвим просецан данас и такав ће се тешко продати. Само се надам да се није сморио и да ће играти као у јесењем делу прошле сезоне.

Тошић се изгледа полако враћа у форму, мада га јебе центаршут и то што га неко наложио да има шут, па у није страно да некад неконтролисано распали по лопти. Али проигравање код првог гола је за сваку похвалу и сигурно ћемо на левом беку бити јачи него лани.

Исах стандардно добар, али тешко да може да се пореди са Кастиљом. Али свакако наш најбољи задњи везни.

Деки, да се састави не може. Ни пријем, ни пас, ни шут, ни трчање. Само труд, али и мене да ставе у екипу трудио бих се ѕа свих 18 играча који су у протоколу.

Каду. Примећује се напредак, игра много боље одбрану него раније, али и даље задржава превише лопту и допушта да га противник лако достигне. Ипак сам више очекивао од њега, али напредак је евидентан из утакмице у утакмицу.

Вешовић... Ку-ку ле-ле! Јел добио јуче неки дуел? Сваку предност коју има у старту када га неко "избаци" он изгуби јер чека да му се приближе 3 противничка играча да би могао да их дрибла. Наравно, не може ни једног, а не тројицу да предрибла. И тако из утакмице у утакмицу. Не знам какве је Лазовић правио проблеме, али ме није иритирао као овај. Ок, вероватно он има потенцијал, али није му то фудбал са ортацима па да се баханалише. Наредних 5 мечева не би био ни у протоколу, па би се ваљда мало опаметио.

Калуђеровић је сасвим солидно одиграо и што је најважније пробио је лед. Мислим да га је превелика желја да се докаже пред нама мало спутала, али биће боље.

Трифке, ок одиграна утакмица, без пуно грешака.

Короман наставља да гави лопту. И он као и Вешовић би само да дрибла. И мени се чини да је мало напредовао, али далеко је од оне форме када је први пут дошао код нас.

Савио је ту да попуни број. Добар само као измена.

Михајловић је мало играо да би могло нешто озбиљније да се каже о његовом квалитету.

А игра? - Која игра? Прво полувреме још и ђене-ђене. Направисмо пар шанси, али они су имали 1-2 стопостотне +пенал! А друго? Плач Мајке Божје! Пријем катастрофа! Кретање катастрофа (играчи међусобом сударају), пасови непрецизни, шутеви са дистанце - ниједан није ишао у гол! Ми последњих 15 минута играмо повучено! Бранимо 1 гол разлике??? Уместо да нападамо, да дамо још 1, да лопту што дуже држимо код себе,ми испуцавамо лопту и препуштамо им средину.

Не да сам се сморио, него немам речи. Надам се да ће нови тренер који је стварно неопходан успети нешто да промени, иначе... Црно нам се пише.

Ако неко мисли да сам нешто погрешио, нека каже.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by zestone - 08-30-2010, 12:28 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: