08-18-2010, 08:31 PM
(08-17-2010, 09:52 PM)Darko link Wrote:"...Петровића сам ја предложио за тренера. Веровао сам да својим ауторитетом и знањем може да буде право решење. На почетку је имао добре резултате, док смо на пролеће играли веома слабо. Било је питање тренутка када ћемо изгубити бодовну предност. Наша процена је била да морамо нешто да урадимо, да тргнемо екипу и донели смо одлуку о промени тренера. Убеђен сам да бисмо титулу раније изгубили да нисмо то учинили. Могли смо да пустимо да ствари иду како иду и да се сакријемо иза Пижоновог имена и да кажемо како је он изгубио титулу. Када је реч о Достанићу, он уопште није био наша прва опција. Управа је одлучила да се место тренера повери Миодрагу Божовићу, али он ипак није могао да раскине уговор с једним украјинским клубом. Тек тада смо позвали једног од најшколованијих тренера у Србији Достанића с којим сам дугогодишњи пријатељ и то сви знају..."
Да,да...Пижон с Темишваром у Европи а Достанић у Левском проглашен за најгорег тренера у историји клуба. Какве ми све приче морамо да гутамо...брука.
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)