08-14-2010, 09:57 PM
(This post was last modified: 08-14-2010, 10:00 PM by KocoBo-Cp6uja.)
И тако.С базеном отворили,са стадионом затворили.На базену маса цигана,али сасвим опуштена атмосфера уз вопи.На прилазима стадиону се већ видело да ће бити крцато.Делије,из буквално свих градова србије сјуриле су се на премијерно коло наше бедне лиге.Трибина пуна доста пре почетка меча,бокови набијени,касније се прелазило са истока на југ.Навијање почиње са песмом по зими киши сунцу снегу које до ја ја звучи.Застава пиро на врху трибине пун погодак,уз мноштво углавном спорадично паљених бакљи и димова.С тим пењањем на ограду,атмосфера аргентинска.А што се навијања тиће,по мени је фалио гол да раздрма масу,јер смо на моменте стварно лепо грмели.Издвојио би дуже певане песме још једна победа и титула, и пред крај од рођења мог,але але але ооо мораш звездо дати гол,и напред звездо тебе волим ја,ти играш на облацима славе.На крају позив Аџићу да се пакује и пали из звезде,и после дужег времена певана песма играчима играте ко пичке ооо !!! ЛЕП БРОЈ ЦИГАНА,СОЛИДНО НАВИЈАЊЕ,БЕДАН ФУДБАЛ.ето за почетак !!!
е,да,оно црево са водом на трибини као дар са неба !
е,да,оно црево са водом на трибини као дар са неба !