Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Црвено-бели Калуђеровић

Окончана је летња сага, Андрија Калуђеровић је данас у подне потписао трогодишњи уговор са нашим клубом. Млади и перспктивни центарфор пристиже у помоћ црвено- белима пред сам почетак нове сезоне. Жељан је голова, победа и спреман да у свакој утикамици која му предстоји пружи свој максимум, помогне саиграчима и обрадује навијаче бројним погоцима.

Андрија није крио одушевљење, осмех је рекао све, овај уговор за њега представља остварење дечачког сна јер одувек навија за наш најтрофејнији клуб.

- Веома сам срећан што сам потписао уговор са нашим најбољим клубом, надам се да ћу оправдати очекивања и да ове године неће изостати дупла круна.

Уверен је да му неће бити потребан дуг период адаптације на нову средину.

- Многе нове саиграче познајем од раније из разних репрезентативних селекција, тако да сам сигуран да ћу се врло брзо уклопити у Звездин систем игре. Не желим одмах да обећавам голове, али верујем да ће се добар рад брзо исплатити.
Нема сумње, тренер Александар Кристић сада кад је појачана конкурнција у шпицу напада може да бира како ће искористити врсне голгетере од утакмице до утакмице.
http://www.crvenazvezdafk.com/src/crveno...-video.htm

СЕВЕР ЕДИТ: Не разумем зашто ниси ставио овај упис у прелазни рок.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by rukometas_bg - 08-13-2010, 02:25 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: