08-11-2010, 08:58 AM
(08-11-2010, 03:53 AM)николаБГ link Wrote:И не треба да се закључава тема, али пазите мало шта пишете и како.
сваки други пост је небулозан, ај само ове са последње стране да прокоментаришем?
АЦБ
''За почетак, довођење Аџића у клуб, довођење гомиле медиокритета од којих многи терена нису видели, а који нам оптерећују касу, смена Пижона и довођење Достанића....''
''Само што се тиче смене Пижона, ја лично немам ништа против тога''
договори се, јел грешка или није???
''довођење гомиле медиокритета 'од којих многи терена нису видели'
наброј и реци тачан износ уговора, колико ко оптерећује касу клуба???
Војник_севера
''то јест циљ је био игра у Лиги Европе''
циљ је титула, лига европе је жеља, нико то реално није обећавао.
Па хајде сада полако да причамо па да видимо, можда ви знате неке ствари које ја не знам!!
Можда се нисам правилно изразио, а мислио сам на грешку која се тиче постављања Достанића после смене Пижона. То је грешка, а не смена Пижона, са којим је било питање времена када ћемо почети да пуцамо. Свакако да није требало мењати Пижона, ако се није могао довести бољи тренер.
Што се тиче гомиле медиокритета или играча који не играју а оптерећују(или оптерећивали) касу клуба: Васиљевић, Обрић, Цветковић, Бојан Ђорђевић, Мугоша... Све и да им је плата један евро, а наравно да није, за Звезду која је у више милионским дуговима довођење оваквих играча је луксуз.
При том се доводи мали Лазовић за 400 хиљада евра, а код Пижона не игра, код лимара игра на кашичицу и одмах се баца на клупу( чак ван првих 18) после грешака које јесу постојале, али и које су и карактеристичне за играче његових година, уместо да се доведе квалитетан тренер који зна да ради са младим играчима и који ће му избацити те бубице из главе.
Што рече један мој другар, да су у Звезди сад Савићевић и Просинечки и да имају 19-20 година, провели би време у Звезди на каљењу у Сопоту и којекаквим вукојебинама и или би побегли на време као мали Савић или би заувек порпали у каљугама српске лиге Београд и слично.
А што се тиче Европе, види, ја први нисам нереалан па да сам очекивао ове сезоне улазак у ЛЕ, поготово што нисмо носиоци у последњем колу и што са системом такмичења какав важи од прошле сезоне, за наше клубове је теже ући у ЛЕ него у ЛШ, али испадање од Слована, који је сасвим просечна европска екипа, сигурно да није нешто за шта било ко има разумевања.
Дакле сума сумарум, ова управа је заказала на оном најбитнијем делу, спортском, а за остало мање више немам замерки.
Дај Боже да се све промени на време, па да извучемо сезону, читај ТИТУЛА под обавезно.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!