Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Да смо  прошли словаке све би било другачије.

ех брате...да смо и прошле титулу узели исто би било другачије али нисмо ни једно ни друго. То је све логично,али је исто шббкбб.

По мени Аџићеве лоше ствари које је урадио,прво дакле смена Пижона да ево ја сам лично тих дана био да се Пижон смени али ја не примам плату у Звезди да одлучујем и грешим,дакле та грешка иде на његову душу.
Онда појачања причало се неће Звезда доводити ко код Буње и претходника по 10 играча у прелазном року него ће доводити само оне који ће одмах играти бла бла бла и препрошли прелазни рок дошла 5-6 играча од којих ниједан није изборио да седи на клупи.

Пижону се није опростио један пораз и лоша игра у том тренутку,а Достанићу се са друге стране опростило што је од плус 2 дошао на минус 7 и то за неколико кола.
Однос са пре свега најбољим играчем прошле године а немојмо занемарити колико је он значио јер кад је он био на терену и Нинков је одлично играо,углавном то није смело да се догоди,да можда би и ја рекао ко јебе лазетића матор је или не знам шта али ја не примам плату да правим грешке.Такође не слажем се да је Лазетић прозивао Звезду и управу,прозивао је једино и искључиво Аџића,чак је постојала прича ако Аџић оде да се Лазетић врати,мислим небитан је Лазетић да не мисли неко да ми је то неки идол.

Онда долази европа и фијаско.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Skrimo - 08-11-2010, 07:07 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: