08-10-2010, 02:19 PM
када смо играли пријатељску са олимпијакосом 2007. године где је приход од утакмице ишао за жртве великих пожара у грчкој, било је људи из србије на прсте две руке да се преброје.. пустите ме тих прича за визе.. сви смо ми велики навијачи када се нешто предлаже или коментарише, а кад треба то да се оствари, онда обично такви курцем не мрдну..
као друго, немој да се ложите да би били пуни стадиони, биле би пуне евентуално навијачке трибине, остале тешко, нису симпатизери звезде везани за олимпијакос и обрнуто као што смо ми..
а као треће, интересантно како је предлог пао 2 дана након паокове утакмице.. прилика да се оде на пријатељску у атину је била, многи је нису остварили из ових и оних разлога, сад остаје да сачекамо да се тако нешто поново деси..
као друго, немој да се ложите да би били пуни стадиони, биле би пуне евентуално навијачке трибине, остале тешко, нису симпатизери звезде везани за олимпијакос и обрнуто као што смо ми..
а као треће, интересантно како је предлог пао 2 дана након паокове утакмице.. прилика да се оде на пријатељску у атину је била, многи је нису остварили из ових и оних разлога, сад остаје да сачекамо да се тако нешто поново деси..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)