08-10-2010, 12:54 PM
(08-08-2010, 02:20 PM)николаБГ link Wrote:[quote author=Коле link=topic=3843.msg81858#msg81858 date=1281092547]
Не могу сад ништа конкретно да кажем за навијање, пратио сам пренос преко спорт клуба и могу рећи да смо се добро чули... Камера је била на пар метара од навијача Слована, а доста пута смо их надгласали! Једва чекам клипове!
(08-08-2010, 12:09 AM)Коле link Wrote:Навијање стварно фантастично! Песма ниједног тренутка није стала... Након њиховог гола нема пада у песми стварно фантастично! Објаснили смо неке ствари!
Па да ли си ти дечко нормалан? :-[ Седиш кући, гледаш утакмицу, онда чекаш клипове да би прокоментарисао навијање, и на крају кажеш да ниједног тренутка није стала песма. НА ОСНОВУ ЧЕГА ТИ ТО ЗАКЉУЧУЈЕШ? На основу клипа од 5 минута? Страшно мајке ми, па ово је форум делија не навијача из фотеље. Ако ниси био шта имаш мој да коментаришеш нешто ?
[/quote]
Пратио сам брате на спорт клубу текму и мени је лепо звучало навијање током текме... Добро јесте претерао сам ово што сам рекао није ниједног тренутка песма стала, ал чули смо се добро по мени, а иначе камера је била на пар метара од навијача Слована...