08-10-2010, 12:15 PM
(08-09-2010, 05:13 PM)лошминс link Wrote:Ова управа је засада направила само једну велику
грешку а то је смена Пижона. Звезда је за време Пижона играла катастрофално "за око"
али је он очигледно знао да извуче максимум из те лимитиране екипе.
Ја сам први био против игре са 3 задња везна али та екипа је имала резултате...
Само једну? Неће бити!
За почетак, довођење Аџића у клуб, довођење гомиле медиокритета од којих многи терена нису видели, а који нам оптерећују касу, смена Пижона и довођење Достанића како на место директора омладинске школе, тако и његово постављање на место тренера првог тима, о катастрофалној селекцији играча за овај прелазни рок и да не причам...
Само што се тиче смене Пижона, ја лично немам ништа против тога, јер је било питање времена када ћемо почети да пуцамо, али довести оног ауто-лимара и доказаног губитника кад је тренерски посао у питању јесте чист криминал.
Даље:
(08-09-2010, 09:43 PM)Звездаш link Wrote:Наравно да му није ту место, али имам утисак да се његова улога преувеличава. Даће Бог да се што пре отарасимо Аџића, Кадуа и Савиа, па да не морамо да гледамо такве њушке. Мада у оваквој земљи увек ћемо имати играче сумњивих типова.
Човек је криминалац, а при том и доказани гробар, брат Пијанац је већ појаснио шта и како, дакле такав човек неће доћи да се мота око Звезде, а да нема голем финансијски интерес, према томе тачно је да сама смена Аџића, која је свакако обавезна, неће решити ништа, ако место њега дође неко коме ће такође други конце вући.
Све у свему, потребно је много напора од стране људи којима је то у опису посла не би ли Звезда коначно стала на здраве ноге.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!