08-09-2010, 05:13 PM
Моје мишљење је да се много енергије троши непотребно на Ивана Аџића.
Без жеље да стајем на његову страну, али мислим да његов евентуални одлазак
не би ништа нарочито променио. Ова управа је засада направила само једну велику
грешку а то је смена Пижона. Звезда је за време Пижона играла катастрофално "за око"
али је он очигледно знао да извуче максимум из те лимитиране екипе.
Ја сам први био против игре са 3 задња везна али та екипа је имала резултате...
Познато је да је код нас Срба танка линија између очаја и еуфорије...
Многе ствари се брзо заборављају, па се тако данас нико више ни не сећа Динама из Тбилисија.
Колико је само минута (да не кажем секунди) фалило да се ово што нам се десило са Слованом
деси тада??? Шта би тек онда било не смем ни да замислим. Не би поредио квалитет Слована и Динама,
пре би Слован поредио са Славијом из Прага...
Тужно је ово што нам се дешава али чињеница је да су ово све последице из прошлости...
Питање је колико ће клубу времена требати да се скроз извуче из проблема, али охрабрује
евидентан помак на боље... не иде можда брзо како би смо ми желеи, али иде!
Пре само 15ак месци, било је целих 2000 људи на стадиону и певало се од муке "шта играчи имају за вечеру"...
Уз још једног квалитетног нападача мислим да имамо јачи тим него прошле године са правом
можемо да верујемо у титулу. Као што неко рече, ако треба и купу нека се испадне у првом колу али
титула ове године под обавезно!
Без жеље да стајем на његову страну, али мислим да његов евентуални одлазак
не би ништа нарочито променио. Ова управа је засада направила само једну велику
грешку а то је смена Пижона. Звезда је за време Пижона играла катастрофално "за око"
али је он очигледно знао да извуче максимум из те лимитиране екипе.
Ја сам први био против игре са 3 задња везна али та екипа је имала резултате...
Познато је да је код нас Срба танка линија између очаја и еуфорије...
Многе ствари се брзо заборављају, па се тако данас нико више ни не сећа Динама из Тбилисија.
Колико је само минута (да не кажем секунди) фалило да се ово што нам се десило са Слованом
деси тада??? Шта би тек онда било не смем ни да замислим. Не би поредио квалитет Слована и Динама,
пре би Слован поредио са Славијом из Прага...
Тужно је ово што нам се дешава али чињеница је да су ово све последице из прошлости...
Питање је колико ће клубу времена требати да се скроз извуче из проблема, али охрабрује
евидентан помак на боље... не иде можда брзо како би смо ми желеи, али иде!
Пре само 15ак месци, било је целих 2000 људи на стадиону и певало се од муке "шта играчи имају за вечеру"...
Уз још једног квалитетног нападача мислим да имамо јачи тим него прошле године са правом
можемо да верујемо у титулу. Као што неко рече, ако треба и купу нека се испадне у првом колу али
титула ове године под обавезно!