08-09-2010, 01:38 PM
(08-06-2010, 03:10 PM)CEBEP link Wrote:”Када је Ђорђевић добио црвени картон све наше замисли су пале у воду” рече Ратко и оде у историју.
А ја сам баш мислио да је у ствари феноменално што је он добио црвени картон јер после идиотског промашаја лопте од стране Нинкова па онда оне ауто голчине Ђорђевића тај моменат је дефинитивно био велико појачање за нас.
Ово сам ја хтео такође да напишем, али због обавеза нисам стигао. Дефинитивно смо у плусу када се отарасимо шкарт играча и киксара, који не заслужују да носе капитенску траку. Пре него што је добио црвени картон, очекивано се убацио и почео да чупа противника за нос и гура га по фаци. А после глуми невинашце и неће да изађе са терена. Ја бих га први гађао парадајзом и јајима само да изађе. Да је раније изашао ко зна дал би звезда добила утакмицу. >

А друго, много битније од целе ове приче око тренера. 100% анти црно бели је споменуо 1 менаЂера који држи Салета Јанковића, а по мојим информацијама у питању је друга особа, која држи и Јевтића и Трифуновића.
Ово што траже Руси и Муслин, је веома оправдано и сасвим логично размишљање. Зашто? Зато што су рецимо Лекић и Трифуновић прешли не само због квалитета, него зато што су те исти менаџери њих држали за много мање пара, док су били у Земуну односно Борцу из Чачка. Онда долазимо до закључка, ако имамо тренера-марионету, онда се он и даље неће ништа питати, долазиће "проверени таленти" из других клубова... Ово је рак-рана нашег клуба изгледа. Менађери имају разгранате играче по разним мањим клубовима.
Да клуб нормално функционише, са правим тим-менаџером доводили бисмо оне који немају никакву шему, а играли би срцем за звезду, или бисмо убацивали постепено момке из омладинске школе.
Пракса из 2005. године се наставља, како је говорио Пикси, да неће бити више менаџера који ће склапати уговоре на 50%, а реално је 25-30%. Пикси побегао у Јапан, а говнарење се наставља.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ