Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(08-08-2010, 09:58 PM)Вајти link Wrote:И ова тишина много говори...

То је најгоре у свему овоме! Огласили су се по питању Достанића и крај, а требало би много тога да се разјасни, као овај "случај Аџић". С ким год да причам, а ко се иоале разуме у фудбал и навија за Звезду, сматра да је он најслабија карика.

Било би добро да се Руси умешају, као што си ти рекао, самим тим да се заложе за Муслина или Божовића, а да отерају Аџића, или да му се измисли нека функција, да чисто постоји као особа у Звезди и да му се не дају овлашћења и одрешене руке.

Муслин тражи да буде тим менаџер, односно, функцију која постоји готово у сваком иоле нормалном клубу у Европи. Самим тим одстранити овог кловна са одговорне функције као што је спортски директор. Да не буде забуне, износим своје мишљење о тренутној ситуацији у клубу и о начину на који би могло да се све заврши и да наставимо где смо стали.

Међутим, оно што се десило по мом мишљењу је благо речено страшно. По Кристићевој изјави мислим да се ту кува нешто, да ће добити прилику да води екипу против Смедерева. Да се не лажемо, јесте он дуго у Звезди и познаје све ове играче, али ја нисам сигуран у његове тренерске квалитете. Можда ме разувери у то, видећемо. Било би добро, јер би убили неколико мува једним ударцем. Велики звездаш, добар тренер, дуго у Звезди итд.

Сви у Смедерево.
Искључите ТВ, укључите мозак

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Мобилисан - 08-09-2010, 06:40 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)