Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Сад су јавили на дневнику да Достанић подноси оставку у току данашњег дана а на његово место долази Славољуб Муслин! Ако тако стварно буде, онда, вежте се полећемо  ;D  Што се пак тиче игре од јуче, оно је траједија! ОФК Београд који је играо са Галатасарајем иако су примили 5 комада боље су, организованије и срчаније пришли утакмици! Ако ми наставимо са онаквом игром па ми ћемо у првенству бити 5-и! Нешто се под хитно мора мењати, прво тренер па играчи. Што је неко рекао једино је Исах одиграо врхунску утакмицу, остали- срамота за свети грб који носе на грудима! Онај Каду, ја не разумем дечка уопште, када су му дали шансу пошто је Пижон отишао, играо је сасвим коректно. До пре крај прошлогодишњег првенства је скроз пао што траје до данас. И још ми један дечко није јасан-Вилотић. Па прошлу сезону је одиграо за памћење, а онда како су почеле припреме, тако је он почео да заказује. Заиста би волела да направимо нешто у првенству. Сматрам и даље да имамо добру управу, доста добрих играча, који не добијају шансу, спонзора, напокон пуније трибине, имамо све. Зар је много то што тражимо резултате? Ако јесте, онда господо драга знате где су врата. Звезда је толика због навијача и резултата!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Kaja - 08-06-2010, 11:08 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)