Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08
Да не гушимо много тему ово је задње што ћу написати у вези овог клипа. По мом мишљењу ово није никакво експонирање. Ово је само један клип навијача из унутрашњости који су дошли да бодре свој клуб. Не видим у томе ништа лоше ако је избачен на Јутубу. Знам да неки мисле да ако долазе на север да су чланови неке тајне организације и да треба у јавности крити то али ми то не схватамо тако. Ми на сваком месту и у свакој прилици показујемо верност и љубав према клубу и то не држимо у никаквој тајности. Не видим разлог зашто би се и од кога крили. Ако модератори мисле да има нечег лошег на овом клипу што би штетило нашој трибини слободно нека га скину.
Још бих само додао, веровали или не, човек који је снимао је учитељ у једној основној школи у Ужицу и он својим ђацима после часова увек показује слике и снимке са утакмица. Они се сви oкупе око њега и он им прича о Звезди. Учи их да су навијачи Звезде и музичари, писци, глумци...
И да треба бити поносан што си навијач Звезде и нема разлога да крију своју љубав према клубу.
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - by Delije Užice - 08-04-2010, 07:25 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)