Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08
Мислим да су Гале Делија, Дрвосеча и Увек са тобом добро рекли. И ја да додам пар ствари. Врхунац дебилизма је кад' симпатизерима на истоку певамо циганске пичке, они то схватају да певамо играчима и придужују нам се. СТРАШНО! Било је доста људи по шипкама колико сам запазио поред микрофона 3 мегафона, али опет кад' гледам клип сниман скоро са југа чује се двогласје. Поготово кад' се песме певају у трансу као што је била по зими киши, звезда ми је све, после гола и пуне трибине тачније кад' креће део але але але пева се и из три гласа па људи са стране чекају коп да заврши па да крену опет да певају пуне трибине. А за то фотографисање и семенкарање немам речи лик у копу долази са девојком и љуби се све време. Лик му је рекао није ти ово биоскоп пи**а ти материна и лик се уплашио и отишао негде. Убудеће на европским утакмицама да додајемо по леткама да не сликају тачније све време и остале глупости. На задњем дербију на јна лик је почео да снима кад' је почео неки мини пиро и добио је шамар за то. Тако треба и са осталима! Онда превише девојчица типа 15-16-17 година. Није то проблем већ што иду у коп! А не знају ни четвртину песама! Игра не толико лоше да толико пљујемо! ИДЕМО ОПТИМИСТИЧКИ! СВИ У БРАТИСЛАВУ! ТУ ЋЕ ДА СЕ ВИДИ КО ЈЕ УЗ ЗВЕЗДУ! УЗ ЗВЕЗДУ БУДИ И КАД' ГУБИ!!!
и кад' је радост и када је бол...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда - Слован Братислава, 29.07 и 5.08 - by delije borca - 07-30-2010, 11:58 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)