Ово фактички није екипа Црвене звезде, него нешто као злоупотреба институције од стране олигарха, мафијаша... Да ово функционише као неки нормалан клуб, где се гледа знање и неоспоран квалитет, онда би рекли да је то реноме Црвене звезде.. Ако знаш да играш, увек би имао место у првој постави. Наш клуб треба заштитити како криминалци и лопови не би имали утицај. Имамо неспособног спортског директора, Арканов производ од тренера, и играче које нико неће да купи у Европи. Немамо доброг голмана, интелигентног и да зна да процени ситуацију, овај је само огроман и глуп, капитен - штопер лош, свађа се и дури кад му не иде, кад не зна..псује све по реду. Карлеуша - није у форми, осим кад трпа Диву, за то је једино способан, миловановић - није лош, богдановић - одузети лиценцу за играње фудбала и пребацити га на стони тенис или бадминтон, короман - дошао јер се овде мање тренира и више зајебава него у кини или кореји, а заборавља да је у фк црвеној звезди а не самосталној трговинској радњи где ће сам да послује, да ће оваквом тиму бити потребне 3 лопте (по једна за корморана, друга за богдановића,а трећа за осталу деветорицу), ако корморан хоће сам да игра нек пређе на тенис или неки индивидуални спорт. нинков се трудио ал џабе шутира са 20 метара кад никад неће погодити, фали нам Лазетић кога су отерали на ружан начин, а Нинков се није уклопио са њим пошто је Лазетић 10 пута бољи играч од Приватика. Перовић рупа.
Оде још једна сезона.
Оде још једна сезона.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ