Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Из авиона се види да Вешовић, Трифуновић и Јеремић требају да играју од почетка. Ако је Достанић рекао да ће свима дати подједнаку шансу и да ће играти онај ко се буде показао и истицао на припремама онда је то правило и дефинитивно прекршено у случају Јевтића и Трифуновића. Овај се први толико испромашивао, успео и главом да промаши празан гол да ми све више иде на нерве.  Трифуновић како такне лопту претвара је у гол....

Искрено од ових старих-нових играча које смо довели, убедљиво се најбоље показао Тошић на моје велико изненађење осим тих центаршутева који су стварно били катастрофални. Короман је давио лопту и практично играо сам на терену вероватно мислећи да ће сам да реши утакмицу. Миловановић апсолутно не спреман за утакмицу мада неколико пута само што није завршио акцију са ножем у леђима.

Ја сам чини ми се већ поменуо да Каду мора да набије једно 10 кила јер је данас изгледао као препелица поред њихових горостаса из одбране. Стекао се утисак у једном моменту да можемо да играмо до прекосутра и нећемо дати гол. Немамо играча и шпицу ко може да пробија. Прескакали смо средину терена из не знам ни сам којих разлога, брдо нетачних пасова и грешака у додавању.... Изгледамо као брдо аматера који су се видели 10 минута пре утакмице па изашли на терен да одиграју фудбалицу.
Одбрана на моменте тотално деконцентрисана што су Словаци и те како паметно и мудро чекали и на крају искористили.

Нинков одличан.

Тактика је иначе тотално погрешно постављена. Или је њихов тренер надмудрио Достанића или је овај одредио тактику која је савршено ишла на руку њиховом начину игре.

Ова је данас стварно било трагично лоше.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by CEBEP - 07-29-2010, 09:36 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)