Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Ово делује јадно. Ратка под хитно сменити и довести нормалног и озбиљног тренера,требају нам и појачања прво осим дефицита у одбрани треба нам и леви бек,овај Тошић је био вечерас играч мање. Сваки други напад се завршавао његовим центаршутом а сваки његов центаршут је био лош некад и трагикомичан,једну употребљиву лопту није имао. Треба нам и нападач убица,свака част Перовићу али је он мени више неки ето полушпиц,нека веза између средине и напада.
Прозивао сам Пижона што Кадуа убацује на само 10 15,20 минута,али он за више и није,треба да нам буде џокер да игра управо 20так минута иначе јако лош.
Гума,не знам пазите врло могуће да он не игра толико лоше колико ми је антипатичан лик,али ми који смо јако ограничени у квалитету дозвољавамо да он игра а да нам један Исах греје клупу или да буде на трибини,ту дакле нису чиста посла,шта је у питању не знам,тешио сам се 2 сезоне да пробају на тај начин да га продају и увале некоме па га зато форсирају али брате мили што је доста,доста је.
Короман јако лош,Миловановић блед...Светле тачке Вешовић и Трифуновић додуше и Јеремић за оно мало времена је био скроз ок.
Волео би Бинића да видим на терену...

Мој сан моја жеља како год на терену Исах,Лазовић,Вешовић плус појачања,на клупи Каду,на трибинама Гума,ван стадиона Ратко. И биће све ок у сезони,а за европу сам јако скептичан да не кажем песимиста,тим пре што сам сигуран да овог неће сменити.Сад дал сам себе тешим или шта капирам да је боље што смо пукли овако и што ћемо морати од почетка нападати без икаквог пардона него да је било нерешено па да можемо нешто да калкулишемо.
Али нема везе и да смо пукли не знам колико нада би остала,али јако тешко.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Skrimo - 07-29-2010, 09:02 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)