07-22-2010, 05:28 PM
(07-22-2010, 04:21 PM)Благоје Јовов link Wrote: Немамо шта да будемо тужни, ово се знало унапред, ми правду не смемо од крвника да тражимо, правду можемо да добијемо једино ако се молимо Богу и ако свим силама наставимо да се трудимо да свако од себе да максимум за КиМ, не бринити браћо њихово славље је тренутно, наше ће бити вечно!
Koлико сам упућен Благоје је врло млад, али ово што је написао је толико "искусно" и правилно речено да могу само да га цитирам и да се придружим овом ставу и начину разммишљања...
Додао бих само следеће... Немамо ми шта да очекујемо од политичких странака, они су сви слуге и марионете, режима, страних амбасада, тајних служби и сл. ... Нама фали оно што смо изгубили у последњих десетак година, а то је спонтаност и искреност... А све док се до краја искрено не окренемо Богу и молитвама, спаса нам нема... Нажалост од Цркве и Вере су нас удаљавали 50 година и знам да је тешко вратити се, али имамо ли ми други избор? Не, немојте да ме схватите да је искрени повратак Вери морање, то је тако природно и логично, да нема говора о другим разлозима...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "