Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Желео би да се промени начин на који се размишља на овом подфоруму. Ми који овде пишемо се сви мање више знамо, а било би идеално да се сви знамо па не би било расипања енергије на овај начин, када се мало мало па региструје неки докони клинац па просипа памет..

Да желимо  да читамо ставове симпатизера, ишли би на спортал или на фејсбук или негде тако, где пишу звездаши. Ја као Делија, као неко ко је део најтврђег језгра, највернијег, најватренијег... када дођем на делије.нет или делије.кафе очекујем да са истим таквима разменим по коју реч... Нисам за једноумље, али мора да се разграничи како размишља навијач а како симпатизер... у овоме би много помогло када би људи са здравим погледом на ситуацију писали чешће, а уместо тога ја добијем 5 пп на фору, пусти дебиле шта се са њима расправљаш?!

не можемо да их пустимо, и уместо што сте мени писали приватну поруку, требали сте овде да износите своје мишљење чешће, па да мракачи и критичари буду у мањини...Јер овде долази велики број људи, мноооого људи ово чита, (мислећи да чита ставове делија) и на основу овога, делимично или у целини,  креира неке своје ставове.

По неким писањима овде, нисмо ни ушли у битке ове сезоне а већ смо се предали! Тако не размишљају делије!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by николаБГ - 07-22-2010, 02:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)