07-20-2010, 03:41 PM
(07-20-2010, 03:03 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Горгонзола link=topic=3835.msg81205#msg81205 date=1279624629]Ни мени се не свиђа...
Па кад се већ толико ''каки на овом форуму'' ае и ја да бар запљунем једног што ми иде на к....
Јебени Перовић...није ми јасно како ником осим мени не смета....неки га стављају у прву(идеалну поставу хахах)...
Шта је он урадио до сад?
Шта је показао?
Али јебеш га од 20 играча увек има оних који су добри и оних који су мање добри или чак лоши. Овој екипи треба дати времена, прерано су почели да суде о њима. Сачекајмо прве такмичарске утакмице...
А тек приче о три различите гарнитуре дерсова на једној припремној утакмици, о столицама и разним новинарским глупостима су у најмању руку смешне...
[/quote]
Свестан сам ја свега...
И ово сам написао из спрдње....а мислим да је први мој пост везан за фудбал,терен.Мене лично више интересује оно ван терена,ствари на трибини.То кажем јер не памтим кад сам задњи пут видео неки наш гол,акцију...одавно сам ја диго руке од фудбала и због тога сам само овог мало запљунуо,јер ме човек стварно нервира.Не знам одакле оволико менаџера,селектора на
нашем форуму,где они све стигну да виде....
А овај други део поста мислим да није намењен мени јер сам ја више пута ''бранио'' интересе Гаспрома ;D
All Conductors Are Bastards