07-20-2010, 12:08 PM
(07-20-2010, 11:28 AM)николаБГ link Wrote:[quote author=Виноградар link=topic=3835.msg81200#msg81200 date=1279622352]
Ја нпр реч нисам рекао за управу нити за играче, једном давно сам рекао да ми се Кратко Останић не свиђа и на томе се завршило, други људи су ту да одлучују, ја са ту да навијам.
А то за плаве столице, да ја сам рекао да ми се не свиђа, зашто? Имаш нешто против? Или би ти више волео да и од нашег стадиона направе кокошињац? Изглед стадиона и столице немају везе са струјом, водом и парама. Чак шта више то је додатни трошак.
братеееееееееееееееееееееее

одустајем
[/quote]
Због "чак шта више" или због додатног трошка? ;D
Ајд кад већ неки споменуше правопис... Не каже се "чак шта више", него или чак или шта више, једно или друго...
Никола, немој да се нервираш, свако има своје мишљење о играчима и тренерима и зар није ова земља позната по 10-а милиона селктора? Тако да, ништа није чудно што имамо такве и међу онима који воле Звезду... А кад смо већ код играча, реално је да без обзира где смо се налазили пре годину дана, неки не заслужују црвено-бели дрес ни у једној варијанти, и о томе не треба ћутати... Е сад да ли је то овај или онај играч, ту се слажем са тобом да многи нису стручни да причају о томе... Мени се много тога не свиђа, али за сада ћутим и чекам да ли ће ме и када демантовати у мојим размишљањима... Али исто тако не пљујем јавно никога, за сада... Јер има и ствари које ми се свиђају, и то пуно...
Стога апелујем на већину да се суздржи од коментара због коментара... Сутра је Хановер, па да видимо како се сналазимо са Немцима... А оно право очекујем од ове екипе тек кроз месец-два... Надам се да ће у међувремену успети да преброде препреке до Лиге Уефа...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "