07-18-2010, 08:45 PM
(07-18-2010, 04:18 PM)UrbanBaby link Wrote: Ја могу једино лажну људождерку групу да оснујем.Е то би било још прихватљивије, ја сам иначе Вампир, Дракулин даљи рођак, живим само од испијања крви, не волим месо, као вукодлаци... али твоја људождерска и моја вампирска група могу да остваре неку врсту нужне сарадње у борби за права. Значи ја прво ухватим и испијем крв плена па теби онда бацам комаде меса за печење. Наравно ја највише хватам само лезбејке, надам се да ће ти одговарати и њихово месо, педерска крв не садржи састојке потребне за вечан живот, њих могу само да КОљем и испоручујем ти по договореној цени.Ако међу месождерима има потенцијалних који би приступили групи нека ми се јаве, па да тражимо и ми наша права! :

Дакле ми крвопије желимо да се у слободној продаји налазе флаше са правом крвљи, за почетак желимо сок од крви 0 негативног фактора који доказано подмалђује и даје вечан живот. Иначе ћемо ускоро заказати крваву параду, бал вампира. А ви људождери тражите људско месо да се служи у ресторанима и продавницама или сви на улице хх датума на гозбу. Стога ми модерни вампири и урбани вукодлаци смо врло разумни и не желимо крв здравих људи да захтевамо од државе, зато нека нам понуде лбгпт популацију у склопу договора као и остале мањине који би да имају већа права од нас који вековима живимо у илегали на овим просторма, за разлику од новопечених геј покрета из 70их.
Иначе ја у овој пивници углавном запажам постове које садрже смајлије, али видим сад да кад прочитам све ове тадићијеве издјаничке потезе.. схватам колико је ово озбиљна тема , можда у другој теми треба овакав стил приче, али ипак ужасно ме нервира све те глупости режима да читам, животна енергија ми се црпи... трба ми нова крв, као да тај мутант фрањкенштајн борис жели да нас људе и вампире да искорени сасвим, да састави од комада бивше југославије и оживи неко мртво зомби безкрвно неукусно тело.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!