Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..

Quote:Не верујем. ;D  Све делује као нека завера против јаких, здравих и поносних. 
Можда смо као најиздржљивији (или најслабији?) народ изабрани за експеримент који се бави испитивањем људске психе? –

Добро размишљање... ја и озбиљно верујем у ту причу око експеримента, они само гледају нашу реакцију на све и бележе. У прилог тези о експеримнту.. задњих година примећујмо све те људе Мишеве који се појављују око нас, , све од Миша тумбаса до Мишковића... повлаче са собом асоцијацију на мишеве у кавезу за експерименте, *покусни кунићи, глодари, зечеви...
О деугим архетипским импликацијама ових окултних завера бих могао још да пишем, али ова тренутна врућина ме спречава да пишем превише, такође почињем већ да се осећам као Труман Схов филм који јесте и неки синоним за те експерименте над људима, а чудна је то подударност и код ових налепница свуда около Истина за Мишу 1398-Трутх Моусе ???

(07-14-2010, 05:02 PM)UrbanBaby link Wrote: Е сад потребан ми је Коди,  ;Dда ми објасни ко је и како залудео – Тадића, Дачића, Ђиласа и остале предводнике нашег народа да нам испирају главе како је бити болестан исто што и бити здрав. Ја то сама себи не умем да објасним. 

жаре и парангало и цела изродничка традиција ЈСДа су утрли пут тадићевом гејобарском заокрету. 

Иначе све ово данас изгледа потпуно сулудо, ја немам неко јасно, кристално решење.. изузев идеје о некој врсти елиминације за једну ноћ свих сумњивих од Сороша и 13 Масонских фамилија, па све до ових  домаћих турака и обичних дерпеа. Међутим, ми као народ  још нисмо у стању да једног излапелог клинтона  избијемо клином , о чему ми онда говоримо.
Сад , идући неким мирнијим путем до решења , главна идеја би нам могла бити та народна српска пословица - клин се клином избија, односно пренесено  Педери се Педофилима  избијају.  ;D  што значи да треба  створити неку лажну  педофилску групу и тражити јавну  параду.  :o
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by Коди ЦЗ - 07-17-2010, 11:27 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)