Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(07-17-2010, 09:40 PM)ChiliBG link Wrote:Глупо је да се већ састављају тимови, после одгледаних 90 минута у пуном саставу... Ђорђевић је капитен, и ауторитет на терену, не треба га мењати... Моје је мишљење да за Савића тренутно нема места у одбрани, иако би волео да остане. Такође мислим да имамо превише нападача, и плус тражимо још једног ( Јевтић, Перовић, Субашић, Трифуновић, Мугоша, Бинић )

Задовољан сам игром, мало да се екипа укомпонује, и велики сам оптимиста ( као и сваке сезоне  ;D )

Мугоша није нападач,а и Бинић је више крило.Субашић није класичан шпиц,а ни Јевтић.Мислим да би требало гурати Трифу скроз напред,а Перкета иза њега.Вешовић и Миловановић да им достављају лопте,Короман и Бинић са стране,по боковима Тошић и Нинков,позади Вилотић и Ђоле...не разумем многе ствари,ал ме највише буни зашто неки играчи играју потпуно ван својих позиција  ??? тако се дешава да Трифуновић и Јевтић играју крила,да Каду буде спољни,да се Савио гура напред и још много примера.Тако и прошле сезоне.Блажић је играо лево крило,а уствари је задњи везни.Богдановић исто.Николић такође,само десно.Мугоша и кад добије шансу,овај га гура назад,а класичан је полушпиц.Незнање или нешто друго...?  :Smile
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Тони92 - 07-17-2010, 10:00 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)