Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Ево овако.....

- Да ли се то мени чини или је утакмицу почео тандем Перовић-Субашић? Да ли стварно наш стручни штаб мисли да ће индиспонираног Субашића увалити неком?
Без Субашића било која добитна комбинација у нападу ради: Перовић-Јевтић, Перовић-одлични Трифуновић, Јевтић-Трифуновић.
Дефинитивно се носим мишљу да нам треба један разбијач у нападу, висок, мрцина, костоломац, тихи убица....

- Вешовић ме одушевио.

- Даље, видео сам да се Каду труди али оно што му фали је набацивање једно 10 кила јер џаба му техника када га одбрамбени играчи врло лако одувају јер овај физички не може да се носи са њима.

- Декса одличан, види се да му фали снага али је урадио за оно време што је играо много више од рецимо Савиа. Е сада Савио... Стално игра некако млако као да не жели да преузме одговорност на себе. Такав тип играча би дефинитивно морао да буде много агилнији. Изгледао је као да је устао 10 минута пре утакмице па га ови на силу натерали да игра.

- Као што сам рекао а са тим се и прибојавао, Тошић нема фудбал у ногама и по мени је тренутно велика рупетина.

- Короман: вук длаку мења али не мења ћуд. Радује ме што видим да кад добије лопту има луцидних решења и зна шта ће са њом међутим за мало да се пошиба са оним Турчином. Стално је са неким на нож...

- А онда долазе Богдановић и Игњатијевић које када угледам на терену добијем тикове. Овај први је умислио да је Михајловић што се тиче слободњака али му се срећом Декса испречио, узео лопту и за мало погодио. Игњатијевићеви центар шутеви су нешто што тешко може да се објасни а нормалан човек схвати. Ако за бога знате, вадите из игре ову двојицу под хитно.

- Достанићеве речи су углавном биле: Не испадај из игре, прати играча, додај лопту.... и то читавих 90 минута. Види се да смо хтели, да смо трчали и да су се играчи борили... Са друге стране, Јевтић најмање претрчао а Достанић га нон-стоп прозивао да се креће и врши притисак на њиховог штопера као што је то рецимо радио Перовић.

Нисам разочаран игром колико реализацијом у одлучујућим моментима. О играчима који ме константно нервирају не треба трошити речи јер пенимо о њима овде на форуму већ читавих годину дана.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by CEBEP - 07-17-2010, 08:11 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)