07-15-2010, 07:46 AM
Дајте људи мало оптимизма! Сви смо гладни и Европе и домаћих трофеја! И сви се слажемо у вези Достанићевог "фудбалског знања", али морамо да имамо веру! Ја искрено мислим, по ономе што сам видео на овим снимцима са сајта и тренинга, ми стварамо велики број шанси, али нам је реализација потпуно затајила, то мора да се подигне на највиши ниво. Иранцима смо могли да дамо једно 4 - 5 комада, пре тога, не рачунајући Старше, на оне прве две утакмице могли смо исто тако. Остаје нам да видимо још са Бурсом и Хановером, где, надам се, ће играти најјачи састав и ваљда ће више те њихове ноге да постану "лаке", јер је то ипак генерална проба пред 29. јул.
Што се тиче утакмица са Биг Булом и Редингом, онакав приступ и понашање појединаца, пре свих Бајковића, је срамно и није достојно дреса и грба који носе! У преводу, пусти воду да говна оду.
Што се тиче утакмица са Биг Булом и Редингом, онакав приступ и понашање појединаца, пре свих Бајковића, је срамно и није достојно дреса и грба који носе! У преводу, пусти воду да говна оду.
Искључите ТВ, укључите мозак