Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Е па сад јбг глупо је уопште било шта причати кад не знамо ни основне ствари у уговору а камоли детање,''ситнице''...
Са једне стране нису нас Руси донирали ил дали на поклон 30 милиона(ако уопште...) већ смо направили уговор о сарадњи на обострану корист наравно.Е сад они ће нама да дају 30 милиона и спасу нас силних ланаца и катанаца а ми ћемо њима правоугаоник 20х34.2 центиметара на дресу да се рекламирају у овој јако популарној лиги и тако ће они да врате уложени новац....јел то сад реално???...ууу ал смо луди,ал смо их заје**ли....
Нас овај новац вади из гована која су до гуше и неопходан је...они су ти који постављају услове такође.
Тога сви морамо бити свесни.
Е сад нормално и ми треба да имамо неке границе испод којих нејдемо а то је рецимо ова будалаштина о ''Гаспром Арени''...
Ми наш стадион и овако зовемо Маракана а не како се стварно зове...
тако да би можда могли наћи неки компромис тј. да се имену стадиона дода Гаспром...јер ми смо у проблему а не Гаспром.
Уствари шта се ми који ку**ц њакамо кад нико није ни споменио од њих да хоће да мења име стадиона,или сам ја необавештен?
All Conductors Are Bastards

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Горгонзола - 07-12-2010, 04:29 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)