Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(07-10-2010, 04:59 PM)CEBEP link Wrote:[quote author=delija nemanja link=topic=3835.msg80806#msg80806 date=1278766953]
а у пресу ам прочитао да ће стадион можда да промени име у фк црвена звезда гаспром или гаспром арена... што ми се не свиђа... нпр... све је то лепо, али ова управа још увек није решила име стадиона, као нпр. да се зове Рајко Митић... е сад а цифре за које сам чуо да се шпекулише крећи се од 1,5 милиона евра по се зони до 6 милки... плус неки бонуси... али видећемо за сада лепо све иде својим током...  Smile

Хајде да се не бавимо више шпекулацијама о којим се парама ради пошто је то пословна тајна и нико нема праву информацију у вези тога.

[/quote]

...баш тако. Уговор је двострани посао, значи ја теби нешто, ти мени нешто друго. Укупна вредност уговора можда стварно јесте 30 милиона, али ту су сигурно урачунате и обавезе звезде према гаспрому које су изражене у новцу (реклама на дресовима, стадиону итд...). Другим речима, чак и ако је вредност уговора 30 милиона, звезда сигурно неће добити толике паре. Упозорење за управу (мада они то сигурно знају) се односи на обавезе које настају из уговора према држави (порез). Плашим се да југословенски патуљасти лоби не искористи своје позиције у власти да овај посао представи као некакве злоупотребе или прање новца. Зато ОПРЕЗ! Не заборавимо да је зечевић један од директора ове фирме...

Још једна ствар: данас смо укаљали свој углед (2:2 против биг була). Без обзира што је у питању пријатељска, тј. припремна утакмица, звезда то себи не сме да дозволи макар играла и са јуниорима
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by buteo serbiano - 07-10-2010, 10:02 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)