08-21-2003, 12:17 PM
Ovaj tekst ce biti onakav kakv i treba da bude u sportskom duhu,znaci ja se ne stidim sto sam musliman,ne stidim se sto sam crnogorac :nene ,sada ako mislite da cu ja vase provakacije mirno da propratim,vara te se!Cilj razgovora sa navijackim grupama je jedan da se stvori jedan tim,tim koji ce u sastavu imati sve najjace grupe u federaciji i ciji ce cilj biti jedan,za svoj klub navijamo,zalazemo se samo za svoj klub i kako bi taj klub bolje prosao(mislim na FK),zalazemo se za fer i sportsko navijanje,naravno svako mozhe da psuje sudiji ili nekom igracu,mislim to su samo cari fudbala,niko na utakmici nemozhe da bude mirne glave,ko hoce da pricamo o sportu molim lepo,ko nece nego hoce o proslim vekovima o proslim vremenima Hitlera i SLICNIH.Ja jesam pricao o turcima,cisto da vidite da odgovorim na provokacije i psovke od malopre!U sastavu naseg kluba navijaca ima SRBA,on je SRBIN,ali voli svoj klub!Ovim pozivam sve koji vole svoje FK-e,da pomognu svome klubu na gotovanjima,a naravno i naem fudbalu...
e zanima me niko se Pazara