Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
(07-03-2010, 12:05 PM)Микеланђело link Wrote: http://www.nspm.rs/kulturna-politika/srp...skole.html

:o

:o :o :o Изгледа да смо ми на Балкану народ који нема ништа. "Увезли" смо ћирилицу из Европе, цркве и манастире су нам градили аге, хоџе, султани. Ето, ушетали смо на Балкан, започели своје крваво освајање и уништавање "Македонских Словена" и освајали Албанске крајеве.

Што каже господин Дамјанац, плашим се да погледам историју за седми и осми разред. Ако је писао ово несрпскоусташкошиптарско говно, могу мислити. "Ми смо били у договору са Хитлером око Друго светско рата, у ствари, он је био само маска, Срби су желели да придобију Бугарску, јер би преко Црног мора имали поход на исток, Албанију, јер су предосећали да ће шиптари окупирати КиМ и много других захтева. Али, када је Хитлер почео да губи борбе, Србија се окренула ка СССР - у. С тога је наш народ затваран у логоре и масовно убијан, а Црвена армија по ослобађању Београда, силовала је и малтретирала све редом како би наплатила то што нисмо били на њиховој страни по почетку рата." Одвратно звучи, е сад, замислите да наша деца дођу са оваквим размишљањем и да кажу:"Тата, није тачно то што причаш, тако не пише у Михаљчићевој књизи"

Пропаганда је чудо! Мислим да се са овим уџбеником и Душан Силни и Св. Сава и Вук Караџић и сви великани наше историје преврћу у гробу.
Искључите ТВ, укључите мозак
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by Мобилисан - 07-03-2010, 12:51 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)